Menu

Articol

Hurduzeu şi Popovici au fost ajutaţi de chef Marian să pregătească o masă pe cinste de Sf. Ion

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, vicepreşedintele CJ Ionuţ Popovici şi Elena Amzoi, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin au luat astăzi, 7 ianuarie, cele mai importante decizii în arta culinară din bucătăria Căminului pentru Persoane Vârstnice Reşiţa.

Reprezentanţii judeţului, dar şi au dorit să le facă o surpriză beneficierilor şi au cerut ajutorul unui dintre cei mai bine cotaţi bucătari la ora actuală, gătitul nefiind punctul lor forte, invitatul lor special fiind chef Marian Popovici

Acesta nu a sta prea mult pe gânduri şi i-a pus pe cei trei la treabă, mai ales că echipa avea să gătească pentru 300 de persoane. Un meniu complet, pregătit cu mare grijă, a plecat spre toate centrele sociale din subordinea Consiliului Judeţean.

„Încă de la primele ore ale dimineţii am plecat la cumpărături, la piaţă şi la măcelării iar apoi am început pregătirile“, a spus Ionuţ Popovici. Silviu Hurduzeu s-a alăturat echipei după o întâlnire importantă, dar imediat ce a ajuns în bucătărie s-a pus la treabă.

Marian Popovici le-a oferit celor doi cadouri, câte un şorţ şi un cuţit şi au început demonstaţii în arta culinară alături de bucătarii aduşi special pentru acest eveniment. Hurduzeu şi Popovici au muncit cot la cot cu bucătarii şi chiar au ajutat la distribuirea mâncării.

„Mi-am dat seama că în bucătărie nu este aşa uşor. Am început cu tăiatul cepei şi aveam mari emoţii, dar sper că sub îndrumarea lui Marian Popovici să trec cu brio peste următoarele provocări“, a spus Silviu Hurduzeu, preşedintele CJ Caraş-Severin.

Bucatele au fost gata exact la timp, iar beneficiarii s-au arătat încântaţi de meniu. „Astăzi am gătit o supă cremă de cartofi, iar felul doi a fost ceafă de porc cu sos capuccino de ciuperci şi orez cu legume. Mă bucur că am avut ocazia să particip la o astfel de acţiune şi voi onora şi alte invitaţii“, a spus Marian Popovici.

În semn de recunoştinţă reprezentanţii judeţului i-au înmânat lui chef Popovici o diplomă de mulţumire pentru faptul că oricunde merge în lume reprezintă cu onoare judeţul.

Powered by Jasper Roberts - Blog