Menu

Articol

0 Comentariu

Iepuraşul i-a adus Anei Vasile a doua sancţiune: diminuarea salariului pe trei luni!

Consiliul Judeţean Caraş-Severin, întrunit astăzi în şedinţă extraordinară, a aprobat sancţionarea disciplinară a directorului executiv de la Protecţia Copilului, Ana Vasile, prin diminuarea salariului cu 20%, pe o perioadă de 3 luni. Sancţiunea a fost propusă de Comisia de Disciplină a Consiliului Judeţean Caraş-Severin, condusă de către vicepreşedintele Ionuţ Popovici. Aceasta este a doua sancţiune, după ce, în luna decembrie a anului trecut, Ana Vasile a fost sancţionată disciplinar cu mustrare scrisă.

Principalele motive pentru care, în întâmpinarea sărbătorilor pascale, directorul Ana Vasile a fost propusă pentru sancţionare sunt: refuzul Anei Vasile de a se prezenta pentru a oferi informaţii conducerii Consiliului Judeţean Caraş-Severin cu privire la „un eveniment cu consecinţe grave în care a fost implicată o minoră ocrotită în cadrul direcţiei", apoi, lipsa informării cu privire la acel eveniment şi, în al treilea rând, „tonul sfidător şi folosirea insinuantă a unor expresii” în redactarea unei adrese transmise vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Ionuţ Popovici. Votarea sancţiunii propuse de Comisia de Disciplină s-a făcut în mod secret, cu buletine de vot. Din cei 27 de consilieri judeţeni prezenţi, 21 au votat pentru sancţionare şi 6 au votat împotriva sancţionării. De unde rezultă că Ana Vasile nu mai are nici sprijinul politic al consilierilor judeţeni liberali.

Întrebat fiind dacă mai urmează şi alte sancţiuni, vicepreşedintele Ionuţ Popovici a răspuns:

„Da... Nu mă pot antepronunţa, evident, dar, cu siguranţă aşteptăm şi celelalte rezultate care vor veni, cred, şi sper, în cel mai scurt timp”.

Ionuţ Popovici a mai spus că mai sunt şi alte sesizări cu privire la activitatea Anei Vasile, nu ştie exact câte, dar, mai sunt.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog