Menu

Articol

În barajul pentru liga a III-a, Voinţa a jucat fără...voinţă şi a pierdut promovarea

Voinţa Lupac - CS Hunedoara 1-2 (0-1)

Cu puţin timp în urmă, la Lupac s-a încheiat meciul retur de baraj pentru Liga a III-a la Fotbal dintre Voinţa din localitate şi CS Hunedoara. Din păcate, cele două goluri înscrise de oaspeţi, după ce în tur Voinţa s-a impus în deplasare cu 1-0, au contat decisiv în economia confruntării, hunedoreni reuşind o promovare pe deplin meritată.

Meciul a început cu echipa gazdă hotărâtă să-şi apere avantajul din meciul tur disputat la Hunedoara. O tactică greşită care avea să-i coste pe jucătorii lui Boşko Vişatovici.

Oaspeţii au profitat de jocul ultra defensiv al Voinţei şi în min. 24 aveau să deschidă scorul prin Tecsi care a reluat cu capul, din preajma punctului de la 11 m, în colţul lung al porţii apărate de Toader.

După acest moment, gazdele au ieşit la joc şi au avut o mare ocazie prin Şandru, aflat faţă în faţă cu Cobiş. Totuşi, hunedorenii au avut două oportunităţi excelente de a se desprinde pe tabelă. O dată au şutat razant cu bara transversală, iar într-o altă situaţie portarul gazda a reuşit să reţină balonul.

În repriza doua, gazdele au schimbat tactica, au atacat mai mult, însă Tecsi avea să realizeze dubla, printr-un gol marcat în min. 64, şut sub bară din 6 metri.

În finalul meciului, gazdele au reuşit să înscrie, min. 89, prin Popa, jucătorul introdus după pauză, reaprinzînd speranţele într-un egal care nu a mai venit.

Ultimul fluier al arbitrului i-a găsit pe hunedoreni bucurându-se, în timp ce gazdele, atât de aproape de obiectivul dorit, erau cu lacrimi în ochi.

Powered by Jasper Roberts - Blog