Menu

Articol

2 Comentarii

În loc de sălcii, primarul Reşiţei vrea să planteze pruni pe malul Bârzavei şi să facă ţuică

În loc de sălcii, primarul Reşiţei vrea să planteze pruni pe malul Bârzavei şi să facă ţuică

În stilu-i caracteristic, Ioan Popa a împărtăşit, în cadrul unei emisiuni online, care îi sunt intenţiile legate de amenajarea malului Bârzavei, afirmând că va transforma zona într-un loc de promenadă, unde se va putea face mişcare, inclusiv jogging. După modelulul fostului primar Mircea Popa, care îşi începea ziua înotând în bazinul din Luna Pomostului, venind  pe jos de acasă, din cartierul Muncitoresc, actualul edil-şef a dezvăluit faptul că va alerga în fiecare dimineaţă, după amenajarea zonei, şi invită pe reşiţeni să-i urmeze exemplul. Concomitent, primăria va demola imobilele existente care nu au autorizaţie de construcţie.

Invitat aseară în redacţia ziarului online www.expressdebanat.ro, primarul Popa a şocat atunci când a fost întrebat despre arborii de pe malul Bârzavei tăiaţi în această toamnă. „Dau o veste bună celor care s-au necăjit că le-am tăiat sălciile. Dacă le-am tăiat, vom pune pruni, poate vom avea o ţuică bună. La CET, unde era ceasul ăla vestit, acolo am în minte să pun un cazan de ţuică, iar când adunăm prunele, amenajăm o ţeavă care să treacă pe deasupra ceasului, din care să picure prima răchie”, le-a răspuns ironic primarul Reşiţei contestatarilor săi.

Comentarii

daca asta este raspunsul unui primar din romania de azi, atunci ceva nu e in regula. ar fi trebuit ca pe un ton decent si normal, sa spuna, daca nu a pus in proiectul dupa care se face amenajarea in zona, si ce copaci vor fi acolo. ne mai trezim, ca aduce palmieri sau trandafiri japonezi. mai oameni buni, chiar e bun un astfel de primar ce raspunde ironic locuitorilor acestui oras? cred ca s-a dilit un pic,ceva nu e in regula. face dupa capul lui, ceea ce nu este normal in lumea asta de pe birzava.toarna betoane pe birzava, in noiembrie ? pai de ce betoneaza birzava de la intrare in municipiu, ca atunci cind vine vreo inundatie si se umple birzava, sa circule cu viteza, nu asa, agale.

Citat: " ... toarna betoane pe birzava, in noiembrie ?" - cine? Primaru? Sau proprietarul fostului CET? Acum suntem putin in ceata, pai nu era o discutie ca cel ce a cumparat CET-ul s-a pomenit proprietar pe pod? Si acu isi amenajeaza accesul in zona ... asta ca si parcul din Triaj, nu conteaza proprietatea, primarul tre sa faca ce visam noi (adica cetateanul) mai bine iesim la o alergare ... poate se mai oxigeneaza organul de gandit!

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog