Menu

Articol

0 Comentariu

În plină campanie agricolă, doi tineri au lăsat tractoarele pe butuci

Poliţiştii Secției 6 de Poliție Rurală Bozovici au identificat doi tineri în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, din Bozovici, bănuiți că au sustras 11 acumulatori auto de pe tractoarele şi alte utilaje agricole din localitățile Eftimie Murgu, Lăpușnicu Mare, Moceriș și Pătaș.

„În fapt, în noaptea de 27/28 septembrie a.c., cei doi bănuiți s-au deplasat cu un autoturism pe raza comunei Lăpușnicu Mare și ar fi sustras un acumulator auto de pe un tractor, după care s-au deplasat în satul Moceriș de unde ar mai fi sustras un acumulator auto. Tot în aceeași noapte, bănuiții s-au deplasat în localitatea Pătaș de unde ar mai fi sustras încă 2 acumulatori auto”, se arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin semnat de Cecilia Dăneţ.

La fel au procedat şi în noaptea de 29/30 septembrie, când din comuna Eftimie Murgu au furat alţi şapte acumulatori, lăsând tractoarele pe butuci.

Cei în cauză sunt cercetați acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților și a recuperării prejudiciului total.

Din cei 11 acumulatori auto sustrași, cinci au fost recuperați și restituiți persoanelor vătămate. (Foto: Adevărul)

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog