Menu

Articol

În ultimul meci jucat acasă în acest campionat, Reşiţa a obţinut doar o victorie de palmares

CSM Şcolar – ACS Ghiroda 2-1 (2-0)

Cu o etapă înainte de finalul acestei ediţii de campionat, Şirineasa, liderul autoritar de până acum al seriei a IV-a, este matematic promovată în Liga a II-a de Fotbal, diferenţa de 9 puncte este una care nu mai poate schimba sub nicio formă clasamentul, chiar dacă echipa lui Nicu Sarcină va fi sancţionată drastic, aşa cum a tot sperat, degeaba, cei din anturajul echipei reşiţene. Ambele echipe au câştigat cu acelaşi scor, Reşiţa pe teren propriu, Şirineasa la Lugoj, în faţa unui adversar cu mult mai dificil decât echipa din Ghiroda.

Prima repriză jucată în Valea Domanului a consemnat o superioritate a gazdelor, fapt materializat şi pe tabela de scor. În min. 17, Hrudei a preluat cu pieptul o minge venită dintr-o centrare de pe partea stângă, Ene a executat o piruetă şi a trimis balonul în colţul drept al prţii, deschizând scorul.

În min. 40, Breşneni a primit o minge în adâncime, i-a prelungit traiectoria cu capul, pentru ca Ene să reia imparabil sub bară din 8 m. La pauză tabela arăta CSM Şcolar – Ghiroda 2-0.

În partea a doua, au ratat desprinderea pe tabelă, Ene, Hrudei, Negoescu şi Vădrariu, pentru ca în minutele de prelungire, Szijj să faulteze un adversar în careul de pedeapsă. A executat Matiş şi scorul a devenit 2-1 pentru gazde.

CSM Şcolar: Zimmermann – Szijj, Puţanu, Bactăr, Liuba – Bărbulescu, Breşneni, Copaci, Ene – Vădrariu, Hrudei.

Powered by Jasper Roberts - Blog