Menu

Articol

2 Comentarii

Încă un supermarket pe spaţiul verde din Reşiţa! În zona Triaj, lângă noua benzinărie Lukoil

O companie comercială din Timişoara vrea să construiască un nou supermarket în zona Triaj din Reşiţa, pe spaţiul verde rămas între staţia de carburanţi  Lukoil, aflată încă în construcţie, şi pasajul ce leagă cartierul Govândari de Triaj. Compania a solicitat autorizaţia de construcţie de la Primăria Reşiţa, pentru a se apuca de defrişat şi de construit. Însă, conform legii, chiar dacă terenul este privat, înainte de a obţine autorizaţia de construcţie firma trebuie să organizeze o dezbatere publică, pentru a obţine şi acordul cetăţenilor, spune primarul Ioan Popa.

Acest nou supermarket din zona Triaj este al treilea supermagazin propus Reşiţenilor în ultimele luni, după ce alte două se vor construi în locul unde a fost centrala de termoficare a Reşiţei (fostul CET) şi unde se află fabrica de confecţii de la Câlnicel.

Dezbaterea publică privind oportunitatea construirii unui supermarket lângă pasajul Govândari-Triaj va avea loc luni, 27 martie, de la ora 12.00, la Primăria Reşiţa. Primarul Reşiţei, Ioan Popa, îi invită pe reşiţeni să vină în număr cât mai mare la dezbatere, să-şi spună punctul de vedere, să se pronunţe pro sau contra construcţiei.

„Anunţ cetăţenii că dacă vor să menţină acea zonă de parc, de lângă Lukoil, acesta este momentul în care vor putea să-şi manifeste această intenţie. Dacă reşiţenii nu vin la această dezbatere şi nu au argumente în sensul menţinerii acestor suprafeţe verzi, puţine care au mai rămas în Reşiţa, îmi va fi foare greu să iau măsuri de oprire a acestui proiect, pentru că, în final, pot fi acuzat de abuz în serviciu. Eu sper ca reşiţenii să vină şi să-şi manifeste poziţia pro sau contra acestui proiect”, a declarat primarul Ioan Popa.

Ioan Popa a mai spus că, din punctul său de vedere, zona respectivă este şi aşa înghesuită, cu multe benzi de circulaţie şi nu ar fi cel mai potrivit loc pentru „o construcţie monstruoasă”. În acest sens primarul Ioan Popa i-a propus omului de afaceri să facă un schimb de terenuri, pentru a construi supermarketul în altă parte, însă timişoreanul vrea neapărat în Triaj.

 

Comentarii

Asa e cand mananci numai macaroane, spagheti si taitei ! Cred ca cei din conducerea Resitei si-au pierdut mintile, in loc sa aducem investitii majore si importante in oras care sa asigure, cel putin, salarii decente, aducem si distrugem toate zonele verzi "plantand" cate un super-market din kilometru in kilometru. Oras condus de babuini si macaci.

Poate o fi bun pt cei din triaj ,dar in principiu ar trebui sa pastram si sa inmultim zonele verzi din Resita nu sa le exterminam!Nici benzinaria aia nu-si are rostul ca Har Domnului sunt destule pt nevoile resitenilor!

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog