Menu

Articol

Incredibil: un şofer din Moldova Nouă a intrat cu maşina în sala de aşteptare de la UPU Craiova!

Întâmplarea a avut loc în sâmbătă seară, în jurul orei 21. Potrivit ziariştilor de la Gazeta de Sud, pacienţii aflaţi în sala de aşteptare a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, s-au trezit cu o maşină peste ei.

Reprezentanţii IPJ Dolj au transmis, conform sursei citate mai sus, că: „Un bărbat de 39 de ani, din Moldova Nouă, județul Caras Severin ar a intrat cu un autoturism în ușile de acces ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incidentului. Conducătorul autoturismului este singurul rănit”.

Ziariştii de la cotidianul craiovean spun, citând surse din cadrul UPU, că bărbatul venise în vizită la spital, Secţia Pediatrie, şi când a vrut să iasă din „Urgenţe“ şi-ar fi prins degetele în uşile UPU. Nervos, s-a urcat la volanul maşinii cu numere de Dolj şi a intrat înăuntru.

În faţa poliţiştilor, ar fi declarat că a încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie. Poliţiştii au stabilit că bărbatul consumase alcool, aparatul etilotest  indicând o alcoolemie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul exiprat.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de descarcerare de la ISU Dolj şi un altul pentru a scoate autovehiculul din incinta unităţii spitaliceşti. (Foto: Indiscret)

Powered by Jasper Roberts - Blog