Menu

Articol

1 Comentariu

Îndemnul Valeriei Schelean-Şomfelean: „Vino în Caraş, vino în vacanţă în Caraş-Severin”

Deputata PNL a demarat, pe internet, o campanie de atragere a turiştilor în Banatul de Munte, un judeţ care, în afară de o strategie coerentă, are de toate: munţi, dealuri, lacuri naturale, baraje artificiale şi Dunărea.

Valeria Schelean-Şomfelean consideră că Văliug, Gărâna, Poiana Mărului, Cheile Nerei, morile de apă de la Rudăria, lacul Ochiul Bei, cascada Bigăr, centrul istoric şi gara din Băile Herculane, Clisura Dunării, cu cel mai frumos defileu din Europa, ultima biserică de lemn din Banatul de Munte, muzeul locomotivelor cu abur Reșița, Teatrul Vechi Mihai Eminescu Oravița, Monumentul Turismului din Rusca Montană sunt locuri unice, o destinaţie perfectă pentru o vacanţă de neuitat!

„Este vară și foarte mulți români sunt cu gândul la vacanță. Suntem în căutarea unor locuri minunate, care să ne rămână în minte și în suflet, dorim să avem o atmosferă plăcută și educativă pentru copiii noștri, am auzit de multe ori că România este minunată, dar parcă nu reușim să numim repede foarte multe locuri de vacanță.

Da, România are stațiuni frumoase pe Valea Prahovei. Acum este perioada perfectă pentru a te răcori în stațiunile de la malul Mării Negre. Dar România este mult mai mare și plină de locuri grozave, altele decât aceste două zone” scrie pe contul său de socializare Valeria Schelean-Şomfelean.  

Deputata liberală consideră că este de datoria noastră, a oamenilor locurilor, să vorbim despre atracțiile turistice de la noi de acasă.

„Cred că fiecare poate face acest lucru și astfel putem promova turismul local, valorile noastre, putem ajuta la dezvoltarea localităților noastre. Despre asta vor fi următoarele mele postări. Despre Carașul meu, despre cât de frumos este aici, despre ce lucruri grozave, unice, puteți descoperi aici. Această serie de postări va fi despre vacanțe în familie, despre amintiri superbe, despre cum o vacanță în Caraș-Severin poate fi cea mai frumoasă vacanță!, a mai scris Valeria Schelean-Şomfelean care încheie cu un îndemn: „Vino în Caraş, vino în vacanţă în Caraş-Severin!”

Comentarii

Indemnul este fantastic, d-na V. Sechelean, dar, e o problema: drumurile judetene care sunt praf si varza. Nu exista turism fara infrastructura rutiera de calitate si infrastructura turistica (pensiuni si hoteluri) si servicii de calitate, ori drumurile judetene DJ608 Rusca-Cornereva-Plugova, DJ608A Caransebes-Statiunea Montana Muntele Mic este semicalamitat, DJ582E Prislop-Semenic e praf si mai nou, calamitat iar in Statiunea Turistica Semenic dezastrul e total. La fel la Baile Herculane, care ar putea fi Karlovy-Vari sau un Baden-Baden si lista cu drumurile judetene si chiar, nationale precum si zone turistice aflate in dezastru este foarte lunga. De acea va propun ca toti parlamentarii din Caras-Severin, de la toate partidele, sa se duca la guvernul Romaniei si sa faca orice pentru reabilitarea si modernizarea drumurilor judetene si nationale si pentru punerea in valoare a fiecarei zone turistice, din Caras-Severin, la potentialul maxim.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog