Menu

Articol

0 Comentariu

Instalatorii de la Aquacaraş au fost cei mai buni în competiţia de la Timişoara

În această săptămână, Timişoara a găzduit ediţia a III-a concursului profesional Stan Vidrighin, rezervată  instalatorilor din cadrul companiilor de apă din ţară.

Au luat parte 12 echipe, alcătuită fiecare din câte doi instalatori, iar probele de concurs au constat în execuția unui branșament într-o conductă sub presiune, a unui racord de canalizare și inspecția video a conductei. Ultima probă este o noutate introdusă la această ediție, folosită în practica reală la depistarea branșamentelor ilegale.

Juriul a fost format din teoreticieni și practicieni ai domeniului apei: prof. univ. dr. ing. Ion Mirel, conf. dr. ing. Constantin Florescu, Nicolae Păcurar (HTI), Marius Pop (Funke) și Mădălin Piescu (Aliaxis).

În acest an, concursul Stan Vidrighin a fost câştigat de SC Aquacaraş SA Caraş-Severin, în timp ce Compania de Apă Arad şi Compania de apă Someș (Cluj) s-au clasat pe locurile următoare.

Echipa Aquacarş a fost alcătuită din: Opriţa Alexandrescu  şi Săndel Marcu, ambii de la SC Aquacaraş SA Exploatarea Reşiţa, Daniel Repede - Bocşa, Mihai Stroia - Moldova Nouă şi Ion Ursulescu - Caransebeş

Concursul este parte a evenimentului Eco-Impuls şi a fost organizat de societatea Aquatim, Fundația Aquademica și Universitatea Politehnica Timișoara, fiind rezervat angajaților companiilor de apă, cu responsabilități în mentenanța rețelelor de apă și canalizare.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog