Menu

Articol

INTERVIU – Adda: „Regret că meseria nu îmi permite să stau mai mult împreună cu copilul meu”

Adda, în exclusivitate pentru Argument, la Zilele Oraviţiei 2017

Adda

Adda, una dintre cele mai apreciate artiste din ţară, a susţinut, în mai puţin de o lună, trei concerte în Caraş-Severin. În timpul foarte scurt pe care l-a petrecut aici, cântăreaţa a avut amabilitatea să ne răspundă la câteva întrebări.

- Eşti pentru a treia oară în Caraş-Severin. Publicul te-a putut vedea pe scenă la Reşiţa, Oraviţa şi Bocşa. Ai reuşit să vizitezi locurile unde ai cântat?

- Din păcate, timpul nu ne-a permis, dar am vizitat zona în timpul în care eram însărcinată, iar drumul şi-a spus cuvântul. Am văzut cascada Bigăr şi morile de la Rudăria. Mi-ar fi plăcut să vedem mai mult.

- Ai făcut vreodată un clasament cu locurile din ţară unde ai urcat pe scenă?

- Pentru mine, cel mai frumos loc este la bunicii mei, în judeţul Mureş. Acolo mă simt eu cel mai bine.

- Ai devenit într-un timp scurt una dintre cele mai apreciate artiste din România. Ai schimba ceva în evoluţia ta de până acum?

- Nu. Lucrurile au evoluat firesc. Evident că am lucruri pe care aş vrea să le îmbunătăţesc. Meseria aceasta implică mult mai mult, nu doar să cânţi. Este mult mai complex. De la vorbitul în public şi până la păstrarea imaginii şi a intimităţii.

- Ai declarat în interviuri că eşti reţinută atunci când vine vorba de apariţii televizate. Te-ai gândit vreodată să adopţi strategia de a-ţi ascunde identitatea pentru a-ţi proteja intimitatea?

- Nu, dar încerc cât mai mult să ţin la distanţă de ochii publicului viaţa privată. Tocmai de aceea nici nu fac publice aspecte despre copilul meu. Sunt conştientă că publicul vrea să te cunoască mai bine şi să afle totul despre viaţa ta, dar trebuie păstrat dreptul la intimitate.

- Esti mamă, compozitor şi urci şi pe scenă. Cât de greu te-ai acomodat cu noul statut, cel de părinte?

- Nu mi-a fost foarte greu. Este adevărat că în primele două săptămâni am acuzat dureri, dar acum nu mă mai gândesc decât la părţile frumoase. Mi-am dorit foarte mult copilul şi regret că meseria nu îmi permite să stăm mult împreună. Încerc însă să pun preţ pe calitatea timpului, şi nu pe cantitate.

- Ce pregăteşte artista Adda în viitorul apropiat?

- Urmează un nou single. Sperăm să îl lansăm la sfârşitul lunii august sau începutul lui septembrie, apoi, albumul. Abia aşteptăm!

(Foto: Youtube)

Tags: 

Powered by Jasper Roberts - Blog