Menu

Articol

0 Comentariu

Ion Bica: „E bine că în cele din urmă am câştigat, restul nu mai contează...”

Rapid Buchin – ACS Viitorul 1913 Caransebeş 2-5 (1-3)

Autor: 

În etapa a XIII-a, ultima a turului Ligii a IV-a, Viitorul Caransebeş a întâlnit duminică, 26 noiembrie, în deplasare, pe Rapid Buchin.

Prima ocazie a aparţinut oaspeţilor, după ce, în minutul 3, Şandru a executat un corner de pe partea stângă, lui O. Bălan lipsindu-i câţiva centimetri pentru a lovi balonul cu capul, din faţa porţii. Două minute mai târziu, Şandru a mai bătut un corner, de pe aceeaşi parte, însă nici Covăsală, nici O. Bălan nu au reuşit să deschidă scorul, deşi se aflau în poziţii favorabile. Şandru a ratat şi el o ocazie în minutul 11, când a reluat peste poartă, de la 10 metri, centrarea venită de pe dreapta, de la Ciucur.

Şandru şi-a răscumpărat greşeala în minutul 14, când i-a centrat lui Neagu, care, din interiorul careului, l-a învins, cu un şut plasat, pe Băluţă.

Băieţii antrenaţi de Ion Bica şi-au mărit avantajul în minutul 24, când Neagu a executat o lovitură liberă de la peste 35 de metri, direct pe poartă, mingea ducându-se în colţul stâng al porţii gazdelor.

În minutul 27 oaspeţii şi-au mărit avantajul din nou, după ce Şandru a dejucat pasul la ofsaid făcut de apărarea gazdelor, a scăpat spre poarta adversă şi, de la 14 metri, a trimis plasat în vinclu.

Prima ocazie mai periculoasă a gazdelor s-a consemnat în minutul 30, când D. Frenţ a centrat de pe dreapta, mingea a traversat careul caransebeşean, iar Marina a reluat la colţul lung, însă a ratat ţinta.

În cele din urmă, „rapidiştii” au redus din handicap în minutul 33, în urma unei faze în care acelaşi D. Frenţ l-a servit din nou pe Marina, de la 11 metri, a trimis în stânga lui Birăescu.

Caransebeşenii şi-au mărit avantajul la doar trei minute de la reluare, după o acţiune purtată pe partea dreaptă de Ciucur, care, deşi talonat de Dovlete, a pătruns în careu şi l-a executat pe Băluţă cu un şut puternic la colţul scurt.

Cel de al cincilea gol al oaspeţilor s-a marcat în minutul 86, în urma unei faze în care Neagu a prelungit mingea venită din degajarea lui Birăescu, Şandru a scăpat singur şi l-a driblat pe Băluţă, după care a trimis balonul în poarta goală.

„A fost un meci ceva mai greu decât cele pe care le-am disputat până acum, un meci cu ambiţii locale, dar e bine că în cele din urmă am câştigat, restul nu mai contează... Ne aşteaptă, probabil, o rejucare a meciului cu Croaţia Clocotici, care în etapa a XII-a nu s-a prezentat la partida de pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, dar nu ştim nimic sigur, aşteptăm decizia de la AJF Caraş-Severin”, ne-a declarat după meci antrenorul caransebeşean Ion Bica.

Rapid Buchin: C. Băluţă, S. Dovlete, A. Vilcinschi, I. Gaje (min. 82, E. Rafa), V. Dragomir, M. Stepanescu, D. Frenţ, R. Cărăuşu, Al. Frenţ, I. Drăgoi, M. Marina; rezerve: I. Dragomir, I. Curcanu. Antrenor, Monică Boştioacă.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, M. Mariţescu, Gh. Valuşescu, G. Negrei, N. Jula, Al. Ciucur (67, Al. Avramovici), R. Covăsală, Al. Dumitru (53, N. Imbre), D. Şandru, A. Neagu, O. Bălan (87, H. Bona); rezerve: D. Socaci, A. Ţundrea, C. Ţuţul. Antrenor, Ion Bica.

A arbitrat la centru Constantin Stamatoiu (Moldova Nouă), asistat la cele două linii de Alexandru Stamatoiu (Moldova Nouă) şi Emanuel Cicu (Caransebeş). Observator, Mihai Moatăr (Reşiţa).

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog