Menu

Articol

3 Comentarii

Ion Mocioalcă: „PSD propune pentru alegeri o echipă redutabilă”

Cea dintâi conferinţă de presă susţinută astăzi de PSD Carş-Severin în campania electorală pentru alegerile parlamentare din decembrie s-a dovedit a fi una ca de încălzire, scurtă şi la obiect. Şeful social-democraţilor, Ion Mocioalcă a afişat o mină sobră şi reţinută, contrastând cu aceia care, după spusele sale, azi-noapte la ora zero, au băut şampanie, sărbătorind victoria în alegeri.

„Aşteptăm numărarea ultimului vot din seara de 11 decembrie, pentru a fi siguri de victorie. Avem experienţa unui astfel de moment, când seara ne-am culcat cu un preşedinte, (Mircea Geoană, n.r.), iar dimineaţa ne-am trezit cu alt preşedinte (Traian Băsescu, n.r.)”.

Mocioalcă este convins că PSD reprezintă astăzi o echipă aşezată, redutabilă care, aici în Caraş-Severin şi-a propus un obiectiv îndrăzneţ, de trei mandate de deputat şi unul de senator. Deputatul cu cele mai multe mandate de parlamentar a mulţumit colegilor Ioan Benga, pentru că a înţeles să renunţe la locul eligibil de la Senat, şi Luminiţiei Jivan, pentru că a aceptat să facă rocadă cu Ioan Spânu la Camera Deputaţilor. „E o mare provocare pentru Luminiţa şi pentru toţi primarii pe care i-a ajutat cât timp a lucrat în minister”, a mai spus Mocioalcă.

La prima sa conferinţă cu adevărat importantă, Luminiţa Jivan a mărturisit că îşi va axa campania pornind de la realitatea cu care se confruntă tânăra generaţie. „În acest moment, viitorul tineretului este în afara României şi nu aici, acasă, aşa cum ar fi normal. Voi încerca să-i conving pe aceşti tineri să ni se alăture, deoarece PSD are soluţii în privinţa locurilor de muncă, a locuinţelor şi a unui trai decent”.

Ionuţ Chisăliţă, candidatul pentru Senat, a ţinut să precizeze că, în cazul în care va ajunge în Parlament, va milita pentru majorarea burselor studenţeşti şi a celor sociale şi va promova un amendament la legea ANL, în vederea creşterii punctajului în cazul persoanelor cu dizabilităţi care solicită o locuinţă socială. În plus, va propune ca în blocurile ANL să existe cel puţin un apartament destinat acestor categorii de persoane.

Ioan Spânu s-a referit la problemele cu caracter economic, cu trimitere directă la veniturile ce vor fi aduse în plus la buget. „Vorbesc de venituri generate de efectele de multiplicare din investiţii, altele decât cele din fonduri europene şi FSDI, venituri în plus din Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, din fonduri europene, cu excepţia subvenţiilor pentru agricultură”, a mărturisit candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor.

Comentarii

Aceasta Luminita nu se compara cu Tudorita ... Nu asa ar trebui promovate femeile , pe baza afinitatilor unor barbati pentru ele ... Ar trebui promovate femei care au facut ceva in viata , nu " tinere " sexy care isi lasa copilul si barbatul acasa si ii trebuie sa mearga in Parlament , asta demonstreaza caracterul ... Nu e nimeni fraier sa nu vada de ce este promovata aceasta tanara si de catre cine , si mai ales de ce ... Daca vroiau tineri , sunt tineri mult mai competenti ... Mult ... Asta nu a citit o carte in viata ei ...A facut o facultate privata de limbi straine , jalnic ce poate face o feeie dintr- un barbat ... Jalnic ce a ajuns PSD Caras - Severin ...

Astia ne cred prosti, dar nu suntem ...Ionut e doar de fatada , se va retrage ca sa ramana Benga pe lista , iar Mucioalca inca nu are un verdict definitiv si irevocabil in procesul pentru conflict de interese . Aceasta Luminita este insarcinata si tatal era foarte determinat ca ea sa fie pe locul doi , pacat ca a schimbat Dragnea listele in ultimul moment facand rocada si stricand planurile lui Romeo si ale Julietei ... Este mai rau ca in opera lui Caragiale "O scrisoare pierduta " ... si mult mai penibil

Ati marginalizat domnisoara . De ce nu sta in dreapta tatalui ? Era mai frumos , nu asa stinghera .

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog