Menu

Articol

Ion Mocioalcă anunţă un nou succes: Băsescu rămâne fără urmaşi! Tineretul Popular a trecut la PSD!

Deputatul Ion Mocioalcă, preşedintele PSD Caraş-Severin a anunţat pe pagina sa FB (oficială), că de tot tineretul de la Partidul Mişcarea Populară (PMP), partid înfiinţat de fostul preşedinte, Traian Băsescu, a trecut la PSD! În anunţul privind trecerea masivă a tineretului popular la social-democraţi se dau şi citate din Gabriel Popa, cel care până la acest „transfer” a fost liderul tinerilor PMP, în care acesta motivează trecerea în structurile PSD. De exemplu, un motiv ar fi că fiind înscrise în PSD „noile generații au cele mai mari șanse de a accede în funcțiile publice”! Astfel că „în mod firesc” tinerii PMP s-au îndreptat spre PSD.

<<Toată conducerea centrală și marea majoritate a membrilor Organizației Tineretului Partidului Mișcarea Populară au decis astăzi, 2 mai 2018, de Ziua Națională a Tineretului, să se alăture PSD. Potrivit fostului lider al tinerilor PMP, Gabriel Popa, alegerea acestui moment nu a fost întâmplătoare: „Am vrut ca de ziua noastră națională, vocea noastră, a tinerilor, să se facă auzită. Am intrat și ne-am implicat în politică pentru ca interesele și drepturile tinerilor să fie promovate. Nu am reușit să facem foarte mult în acest sens în cadrul Partidului Mișcarea Populară. De aceea, în mod firesc ne-am îndreptat către PSD, partidul care până acum a luat cele mai multe decizii în favoarea tinerilor și în care noile generații au cele mai mari șanse de accede în funcțiile publice. Vrem ca vocea noastră să conteze iar argumentele noastre să fie auzite. Sperăm, credem și ne dorim să avem un viitor cât de bun se poate în țara noastră. Locul nostru este în partidul în care putem construi, în care putem realiza cu adevărat ceva pentru tineri”, a declarat Gabriel Popa, fostul președinte al OTPMP.

Alături de fostul lider al tineretului PMP au ales să vină la PSD majoritatea conducerii centrale, filialele și membri ai organizației de tineret a PMP din întreaga țară.

Decizia a fost salutată de președintele Organizației de Tineret a PSD, Gabriel Petrea: „Apreciem gestul colegilor noștri și suntem bucuroși să aducem forțe proaspete în organizația noastră. Această inițiativă confirmă practic percepția că PSD este cu adevărat partidul care oferă cea mai bună platformă de exprimare și promovare a tinerilor. Nu sunt vorbe mari. Cei mai mulți tineri au fost pe listele PSD de la locale și de la parlamentare – atât ca număr, dar și ca pondere. De asemenea, în primul an de guvernare PSD vedem că pentru tineri s-au luat mai multe măsuri decât în toată perioada guvernării PNL-PDL, începând de la programele de ucenicie și internship, până la dublarea fondului de burse și transport gratuit pentru studenți, dar și RCA redus pentru tineri”, a declarat Gabriel Petrea.>>

Scrie liderul social-democrat Ion Mocioalcă, pe pagina Ion Mocioalcă Official

Powered by Jasper Roberts - Blog