Menu

Articol

Ion Mocioalcă: „Reșița ar putea produce, în viitor, nu doar 72 de țevi de tun, ci peste 200”

Deputatul PSD de Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, a ţinut să precizeze astăzi într-o conferinţă de presă pe care a ţinut-o la sediul din Reşiţa al organizaţiei judeţene, că el şi colegii săi se constituie în cea mai puternică echipă pe care PSD Caraş-Severin a avut-o de-a lungul ultimilor 18 ani. Atuul echipei îl reprezintă implicarea în rezolvarea unor probleme legate de judeţ.

„Nu ascund faptul că am avut discuţii la vârf, atât la nivelul partidului, cât şi al guvernului, unde am prezentat sprijinul pe care l-am primit şi cel ce ar fi trebuit dat judeţului. Discuţii despre situaţia drumurilor judeţene şi problemele cu care se confruntă primăriile aflate în situaţia de a nu achita salariile, Am discutat cu factorii responsabili despre situaţia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa şi, nu în ultimul rând, despre problemele cu care se confruntă spitalul municipal din Caransebeş”.

Deputatul PSD a ţinut să dea un exemplu recent de implicare a sa: „Ieri m-am întâlnit cu Darius Vâlcu, primul consilier al premierului României, mijlocind pentru astăzi o întâlnire a acestuia cu directorii de la Arsenal şi UCM Reşiţa Reșița ar putea produce în viitor, nu doar 72 de țevi de tun, ci poate peste 200. Dar pentru asta nu putem sta cu mâna întinsă, nu va fi un ia de-aici, ci va trebui ca aceste societăți să se organizeze din punct de vedere managerial. Am primit asigurări că Darius Vâlcov, primul consilier al doamnei premier Dăncilă este un om care va sprijini toate demersurile noastre pe problemele relansării celor două unități industriale”.

Powered by Jasper Roberts - Blog