Menu

Articol

0 Comentariu

Ion Tabugan: „Nimeni să nu conteste valoarea mea de deputat și de lider PMP-ist“

Ion Tabugan

După apariția în ziarul Argument al articolului „Cristiana Anghel se simte răzbunată de Guvernul Grindeanu și de Programul PSD de guvernare“, deputatul PMP de Caraș-Severin, Ion Tabugan, a reacționat prompt, sugerându-i fostei senatoare să caute răspunsul eșecului său și al partidului din care face parte, ALDE, în altă parte și să nu avanseze supoziții lipsite de temei.

„Referitor la acea declarație apărută în ziarul Argument, cum că PMP i-a furat locul în parlament formațiunii condusă de Călin Popescu Tăriceanu, afirm cu tărie că, de la bun început am spus-o prietenilor, cunoscuților și colaboratorilor mei că această doamnă nu avea nicio șansă să câștige un mandat de deputat pentru Caraș-Severin, deoarece era o necunoscută pentru alegătorii de aici și pentru că nu făcuse absolut nimic pentru acest județ“, ne-a mărturisit liderulPMP Caraș-Severin.

Tabugan spune că nu i-a contestat activitatea din parlament și că nici nu i-ar fi pomenit vreodată numele, dacă fosta senatoare nu ar fi postat pe Facebook o declarație referitoare la faptul că PMP a reușit „să-i fure“ locul în Camera Deputaților pentru candidase.

„Știm cu toții ce activitate a avut în parlament. Nu e treaba mea, nu discut, dar nimeni, să nu conteste valoarea mea de deputat și de lider PMP-ist. Dumneaei dacă a fost nemulțumită pentru pierderea alegerilor, să caute vinovații în ALDE, să le ceară șefilor să analizeze rezultatele obținute și vinovații să răspundă. PMP și-a găsit un loc în parlament, prin președintele organizației județene, în urma unei campanii bine organizată și condusă, printr-o muncă de partid bine susținută la nivelul intregului județ“, a mai spus deputatul Ion Tabugan.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog