Menu

Articol

Ion Ţiriac şi bogaţii lumii, la vânătoare de mistreţi la Ersig

După Balc, iată că şi Ersig, cu pădurea din apropierea Vermeşului, intră în circuitul domeniilor private de vânătoare ale celui mai bogat om de afaceri din România, Ion Ţiriac. Vânătoarea de mistreţi va avea loc vineri, 8 decembrie, la care fostul mare tenismen şi-a invitat prietenii din Europa, mari amatori de vânat în pădurile româneşti.

Pe surse, am aflat că la partida vânătoare de mâine, care va începe la ora 8 şi va dura patru ore, vor lua parte 15-20 de invitaţi, exclusiv din străinătate. Oaspeţii au sosit astăzi în România şi, din câte se pare, au fost cazaţi la un hotel din staţiunea timişeană, Buziaş.

Conform protocolului, armele au fost predate unui armurier din Lugoj, iar după partidă, ele vor ajunge din nou la Lugoj pentru a fi curăţate.

Pentru acest moment, în incinta domeniului de vânătoare vor fi prezenţi medici veterinari angajaţi de organizatori, gonaşi, precum şi două ambulanţe dotate cu cele necesare, deserite de medici ce fac parte din echipa care însoţeşte omul de afaceri român.

Mai trebuie spus că prânzul va fi pregătit şi servit în incinta domeniului de vânătoare de la Ersig, în suprafaţă de peste 700 de hectare. (Foto: Jurnalul Naţional)  

Powered by Jasper Roberts - Blog