Menu

Articol

Ionuţ Popovici despre Cristina Bacer: „Locul dumneaei nu e la conducerea spitalului judeţean”

Ionut Popovici

În urma conferinţei de presă pe care a ţinut-o ieri, în care a încercăt să redea situaţia reală a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Cristina Bacer, managerul unităţii spitaliceşti, a fost pur şi simplu desfiinţată de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionuţ Popovici. Vicepreşedintele spune că Bacer poate fi un medic bun, dar nu şi un manager capabil să conducă cel mai mare spital din judeţ.

„În conferinţa de presă de ieri, doamna manager ne-a transmis ceea noi ştiam de fapt, ceea ce ştia şi dânsa cu mult înainte de a participa la concursul pentru ocuparea funcţiei. Sunt lucruri pe care le tot repetă, dar într-un an şi două luni nu a făcut nimic, absolut nimic pentru schimbarea lucrurilor. Dacă doamna Bacer înţelege să rezolve ceva doar prin informări transmise Consiliului Judeţean, ministerului şi altor instituţii, eu, personal, nu pot fi de acord cu o astfel de atitudine. Îmi pare rău să spun, spitalul nu suportă experimente, dânsa este ruptă de realitate, iar din acest motiv este depăşită de situaţie”, ne-a mărturisit Ionuţ Popovici.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean spune că managerul Cristina Bacer a avut parte de tot sprijinul conducerii, inclusiv a consilierilor judeţeni, doar că, de multe ori, acesta a ignorat dialogul cu factorii responsabili, între care disacuţiile cu sindicatele pe tema salariilor şi refuzul participării la o întâlnire a ministrului Sănătăţii cu managerii spitalelor din ţară.

„Locul doamnei manager nu e la conducerea spitalului judeţean. Este posibil ca doamna Bacer să fie un foarte bun medic, dar nu şi manager”, mai spune Ionuţ Popovici.

Cristina Bacer

Powered by Jasper Roberts - Blog