Menu

Articol

Iura Luncaşu: ,,Faci sau taci” este mult peste ,,Ghinionistul”

Iura Luncaşu, regizorul filmului „Ghinionistul”, pelicula cu care a câştigat premiului publicului la gala Premiilor GOPO din 2018, a revenit în Caraş-Severin pentru a filma cel mai nou proiect al său intitulat „Faci sau Taci”.

Iura a reunit o echipă dedicată, creativă și 16 celebrităţi care vă vor fura privirile în toamna lui 2019. Printre actori se numără Monica Bârlădeanu, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia Huidu, Maria Popoviciu, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Visterneanu, Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Horia Brenciu, Cătălin Cazacu şi Codin Maticiuc.

Regizorul spune pe pagina oficiala a filmului că: „,,Faci sau taci” este mult peste ,,Ghinionistul”. Nu degeaba cei de la Vertical Entertainment au achiziţionat proiectul încă din faza de scenariu. Cu acest film vreau să pot lucra mult mai organizat, pentru simplul motiv că nu mai vreau să aud de producţii low budget. Consider că nu putem să apelăm la empatia nesfârşită a românului de a urmări un film autohton, fără să se aştepte la calitate. ,,Faci sau taci” are toate premisele şi circumstanţele să fie un proiect foarte bun, pornind de la distribuţie, locaţii şi culminând cu umorul său autentic. De altfel, am şi avut deja câteva zile de filmare şi au fost de-a dreptul încurajatoare reacţiile, pentru că s-a râs încontinuu.” – Iura Luncaşu.

Nu ne rămâne decât să aşteptăm până în toamna anului viitor pentru a vedea un nou film realizat cu succes la noi în judeţ.

Powered by Jasper Roberts - Blog