Menu

Articol

Jandarmii au dat lovitura, confiscând 65 de pachete de ţigări!

O dată la două-trei luni, jandarmii intră în „forţă” în vânzătorii de ţigări de contrabandă, pe care îi vedem zilnic la datorie pe bulevard ori la colţ de stradă. O amendă aplicată din când în când ţine trează vigilenţa poliţiştilor şi a jandarmilor în ochii cetăţenilor oneşti.

Aşa cum s-a întâmplat în această dimineaţă în Reşiţa, în jurul orei 6, pe Calea Caransebeşului, unde grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, pe timpul executării serviciului de patrulare a observat o femeie despre care se ştia mai de mult timp  că se ocupă cu comercializarea ţigărilor de contrabandă.

De la M.G., în vârstă de 65 de ani, jandarmii au ridicat în vederea confiscării 64 pachete de ţigări netimbrate de diferite mărci, ţigări pentru care nu avea acte de provenienţă.

Jandarmii i-au întocmit acesteia actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă”, conform art.270, alin.3, din Legea nr. 86/2006.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, fiind predată lucrătorilor de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, împreună cu actele procedurale întocmite, pentru continuarea verificărilor.

Powered by Jasper Roberts - Blog