Menu

Articol

Joburi în Germania pentru studenţii cărăşeni puse la bătaie de AJOFM

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin anunţă organizarea unei selecţii pentru studenții care doresc să muncească în Germania pe perioada vacanței de vară.

Carla Goagă, purtătorul de cuvânt al AJOFM Caraş-Severin, precizează faptul că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană.

„Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor. Studenții care au domiciliul în Caraş-Severin sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județ, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin, cu sediul în Reşiţa str. Traian Lalescu nr. 17, în vederea înregistrării dosarelor“, a mai adăugat Goagă.

Studenţii interesaţi de astfel de joburi se vor înscrie până cel târziu în data de 14 februarie, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0255/212160, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro, la secţiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin. (Foto: vacayholics.com)

Powered by Jasper Roberts - Blog