Menu

Articol

Juniorii Colegiului Național „Traian Lalescu” Reşiţa, premiaţi de Miodrag Belodedici

Tinerii de la Colegiul Naţional „Traian Lalescu” au devenit vicecampionii Cupei Tymbark Junior. Proiectul lui Miodrag Belodedici, jucător de bază în Echipa Națională a României în anii '90 și reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, a reunit 32 de echipe finaliste, în competiţie fiind înscrise 12.500. Întrecerile din marea finală s-au desfășurat în zilele de 1, 2 și 3 iunie.

Au fost acordate și premii speciale, pentru fiecare categorie de vârstă, fete și băieți: cel mai bun portar, cel mai bun jucător, jucătorul finalei.

Reprezentanţii colegiului reşiţean spun că micii fotbaliști au avut ocazia să trăiască clipe de neuitat în fascinanta lume a fotbalului de mare performanță și au împărtășit un vis comun: să calce pe urmele Generaţiei de Aur! „Aceștia sunt campionii pentru care doar performanţa face diferenţa: Bîcleșanu Filip Vasile, Doană Ianis Fabian, Mucălău Lucas Ionel, Șandru Darius Petru, Pitica Mario Sorin, Lăzărescu Norbert, Puiu Cristian Arion, Neagu Ovidiu Bogdan, Bodnariuc Ianis Costin, Dumitru Gabriel Adrian, Fekete  Denis Raul, toți LMF-iști cu acte în regulă!”, au mai spus reprezentanţii liceului.

Powered by Jasper Roberts - Blog