Menu

Articol

0 Comentariu

La 81 de ani, de 59 de ori cu ajutoare la Caransebeş

Autor: 

Cu prilejul recentei Conferinţe de lansare a proiectului „O şansă pentru comunităţile marginalizate din municipiul Caransebeş”, în Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei au fost prezenţi şi Hans Gillessen, cetăţean de onoare al oraşului, şi Anni Hardt, cei doi venind la Asociaţia „Caritas” cu cel de al cincizeci şi nouălea transport umanitar.

Primarul municipiului, Felix Borcean, le-a mulţumit oaspeţilor în numele comunităţii caransebeşene şi le-a oferit din partea administraţiei locale suveniruri, în semn de apreciere pentru acţiunile celor doi, care se întind pe o perioadă de foarte mulţi ani.

„E, într-adevăr, extraordinară munca depusă de dl Gillessen, să faci la 81 de ani distanţa de la Aachen la Caransebeş, pentru a cincizeci şi noua oară, iar noi sperăm că va exista şi un transport cu numărul şaizeci, pe care, cu siguranţă, îl vom marca în mod oficial. Le suntem extrem de îndatoraţi oaspeţilor noştri de astăzi şi nu numai lor, în spatele acestora stau alte zeci de persoane care sunt angrenate în aceste acţiuni umanitare care au ca destinaţie Caransebeşul, pentru toţi anii în care ne-au sprijinit”, a spus Ludovic Mleziva, preşedintele Asociaţiei „Caritas”.

Hans Gillessen a declarat că ceea ce îl motivează să sprijine în continuare municipiul, şi să nu obosească făcând acest lucru, este faptul că întotdeauna există oameni care au nevoie de ajutorul semenilor.

În ultimii ani, a spus Ludovic Mleziva, transporturile conţin în general articole de îmbrăcăminte, dar şi ciocolată, pentru care oraşul Aachen este cunoscut la nivel mondial. 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog