Menu

Articol

La Caransebeş s-a deschis patinoarul şi au fost aprinse luminile de sărbători (VIDEO)

La Caransebeş a fost deschis, astăzi, patinoarul artificial din Parcul Dragalina. La eveniment au participat sute de copii, nerăbdători să intre pe gheaţă, mai ales că astăzi intrarea a fost gratuită. Pentru a marca evenimentul, aât de aşteptat de copii şi de tineri, primarul municipiului, Marcel Vela a tăiat panglica de la intrarea pe patinoar, împreună cu unul dintre copiii prezenţi la eveniment, o fată, care se afla printre patinatorii din apropierea porţii de acces, şi cu city managerul municipiului, Nicolae Borcean.

Înainte de tăierea panglicii, primarul Marcel Vela s-a adresat asistenţei:

„Doamnelor, domnilor, domnişoarelor, stimaţi părinţi şi bunici, doamnelor şi domnilor consilieri mumicipali, domnule city manager, suntem astăzi în ajunul sărbătorilor de iarnă, în ajun de Moş Nicolae, şi, ca în fiecare an, deschidem patinoarul de la Caransebeş. Este pentru al nouălea an consecutiv de când în Caransebeş funcţionează un patinoar, în care, pe parcursul a două luni, până la începutul lunii februarie toţi cei care sunt îndrăgostiţi de sport, de gheaţă, de patine, pot veni aici, să se bucure, să se simtă bine, să încerce acest sentiment extraordinar de zbor, de alunecare pe patine, într-un loc special amenajat”.

„Tot astăzi, cei care sunteţi aici la patinoarul din Caransebeş veţi avea privilegiul să fiţi primii beneficiari ai luminilor ornamentale pentru sărbătorile de iarnă din acest sezon”, a mai spus Vela şi a mulţumit tururor celor care au muncit pentru buna funcţionare a patinoarului, precum şi pentru împodobirea municipiului. Aşa cum am amintit, astăzi toţi patinatorii au intrat gratuit pe gheaţă. Începând de mâine, preţul de intrare este de 5 lei, iar preţul pentru închirierea unei perechi de patine este tot de 5 lei. Există şi un program pentru grupuri organizate de elevi, care pot patina, de asemenea, gratuit.

După discursul de deschidere, Marcel Vela a păşit pe gheaţă, unde mai multe grupuri de copii au dorit să se fotografieze cu primarul.

La scurt timp după deschiderea patinoarului, în întreg municipiul Caransebeş au fost aprinse luminile care înfrumuseţează oraşul în perioada sărbătorilor de iarnă. Unul dintre elementele interesante ale luminilor decorative este o plasă cu lumini, care acoperă strada Episcopiei aproape pe întreaga lungime.

Powered by Jasper Roberts - Blog