Menu

Articol

6 Comentarii

La cumpărături, cu mașina de serviciu a Consiliului județean

La Consiliul Județean Caraș-Severin există prostul obicei ca șefii acestei instituții să folosească mașinile de serviciu în interes propriu. Nu o dată am scris despre directorii CJ care se plimbau cu mașina statului în afara orelor de program, sfidând nu doar bunul simț, ci și legea.

Ionesie Ghiorghioni, fostul președinte al CJ Caraș-Severin, astăzi în pușcărie, este un exemplu. Mâna dreaptă a lui Sorin Frunzăverde făcea naveta la Oțelu Roșu, unde locuia, cu mașina de serviciu, pe care o conducea și când se ducea, dar mai ales, când se întorcea de la chiolhanurile stropite cu răchie și vin. În câteva rânduri a produs și accidente de circulație, iar de la unul dintre acestea, cel de la Bucova, i s-a tras decăderea politică, prin instrumentarea unui dosar penal.

Noua conducere a CJ Caraș-Severin nu pare să fi învățat ceva din toate aceste exemple, dovadă că năravul șefilor de până acum îi molipsesc pe unii dintre cei care au ajuns la șefia județului.

La începutul săptămânii, Ionuț Popovici, proaspăt ales vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin din partea PMP, a fost văzut în parcarea unui supermarket din Reșița, coborând din autoturismul de serviciu o Dacie Duster, cu numărul CS – 46 JUD, cu care venise la cumpărături împreună cu soția sa. Că venise la cumpărături și nicidecum nu plecase de la birou, era evident pentru toți care l-au întâlnit, vicepreședintele fiind îmbrăcat lejer, în ținută de concediu, cu pantaloni scurți. Practic, autoturismul CJ era folosit pe post de taxi.

Ar fi bine ca la fiecare sfârșit de trimestru, dacă nu măcar din șase în șase luni, conducerea CJ Caraș-Severin să posteze pe site-ul instituției un raport cu cantitatea de carburant pe care o consumă mașinile șefilor, începând de la directori și până la vicepreședinți și președinte. Ca să nu se creadă că acest județ a ajuns un sat fără câini!

Comentarii

Cata naivitate dl. Nafiru. Credeti ca numai ei, cei de la CJ? Toti directorii aflati in subordine fac asta. Se duc cu masinile de serviciu, pe bonurile de combustibil decontate si cu soferii angajati sa-si vada neamurile, sa-si faca concediile etc. Asta se face de 20 de ani. Abia acum ii vedeti??

Toti sefii de la CJ-CS fac nemernicia asta. La fel si Skodele DADPP-ului care fac naveta Resita Caransebes cel putin 4 zile pe saptamana.

Asta nu-i numic...avand in vedere profilul uman al dl Popovici..foarte probabil va vinde masina..! Traiasca votul universal!!

Ce sa va fac daca sunteti atata de prosti incat l-ati votat pe Ionut popovici zis comisaru ,un foarte cunoscut mafiot din resita ,ati dat votu cui nu trebe asta e ,nu a ti mai fost condusi de basisti si a vi-a fost al dracu de bine ,acum 4 ani taceti si sugeti-o !!

pe Banii Noști se poate face orice ! Pe banii lor e alt ceva e a lor ! umblii la intimitatea omului politic ?
a intrebat cineva (din vechea administratie a CJ e drept ) de performantele, consumurile si cheltuielile gestionate de CJ, nu cred !
Am vazut ce s a intample nimic in cazul falimentul prodigios al Fabrici de lapte de la Oravita, ...?
s-a analizat ...si la urma urmei s-a constat ca marfa nu era vanduta...s-a facut un PV si un plan de masuri si gata !
au venit alegerile...s-a schimbat conducerea CJ , dar, dar, falimentul si pierderea a ramas .
am speranta ca NOUA CONDUCERE A CJ Caras Severin va face o analiza asupra pierderilor, cauzelor, vinovatilor...

oare presedintele poate folosi masina cum vrea el. gip-ul sta parcat toata noaptea si in weekend in parcarea de la penny din caransebes langa locuinta lui silvicaaa.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog