Menu

Articol

La Oţelu Roşu, 8 Martie s-a lăsat cu un bal la care au participat peste 800 de femei

Ca de fiecare dată de 8 Martie, sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr.3 Oţelu Roşu a fost plină, joi seara, de doamne, domnişoare, mămici şi bunicuţe. Îmbrăcate cochete, unele în pas cu moda, altele cu ce au avut mai bun în şifonier, peste 800 de femei au dat curs invitaţiei primarului Luca Mălăiescu, Primăriei şi Consiliului Local Oţelu Roşu de a participa la petrecerea organizată în semn de respect pentru ele.

Spre deosebire de alte dăţi, au ţinut să fie prezente femei din Caransebeş şi din localităţile de pe Valea Bistrei. Alături de ele şi de gazde, prefectul Matei Lupu şi inspectorul şcolar general, Ioan Benga. O formaţie de instrumentişti şi de solişti vocali au întreţinut atmosfera, interpretând melodii populare, dar şi melodii de muzică uşoară şi de petrecere. Femeile s-au prinsă în horă şi au dansat, chiar şi tangouri, demonstrând, dacă mai era nevoie, că distracţia nu are vârstă.

„Am reuşit şi în acest an să organizez împreună cu primăria şi consilierii locali o petrecere pentru femeile din oraş. Una în care am inclus un meniu, distracţie şi multă voie bună. După cum vedeţi, avem invitate de toate vârstele, de la adolescente, până la doamne de vârsta a treia. Mă bucur că le-am adus în suflete un strop de bucurie în această zi în care ele, femeile, sunt în centrul atenţiei bărbaţilor”, ne-a mărturisit Luca Mălăiescu.

Din meniu nu au lipsit nici desertul, prăjitură special făcută pentru doamne, şi nici garoafa, cu care fiecare dintre ele a plecat acasă, cu zâmbetul pe buze.

Powered by Jasper Roberts - Blog