Menu

Articol

La Stăncilova, un băieţel de 9 ani este căutat de toată suflarea satului (UPDATE)

Mobilizare fără precedent în această după amiază în împrejurimile satului Stăncilova, comuna Şopotu Nou în căutarea unui băieţel de 9 ani pe care autorităţile l-au dat dispărut. La această operaţiune participă lucrători ISU, poliţişti, jandarmi, dar şi numeroşi localnici care cunosc foarte bine zona.

Informaţiile de până acum sunt destul de neclare în privinţa dispariţiei copilului. Potrivit comunicatului de presă al ISU Caraş-Severin, semnat de Elena Tarla, mobilizarea a avut loc în urma unui apel la 112, primit astăzi în jurul orei 15. Mama băieţelului a fost cea care a sunat cerând ajutor şi explicând că soţul său a plecat cu fiul lor să aducă apă, iar cel mic s-a îndepărtat mult de tatăl său, dispărând în zona localităţii Stăncilova.

O localnică susţine  că băieţelul ar fi fost văzut în zona cunoscută sub numele de "Lac adânc", având un câine lângă el.

Căutările continuă în speranţa că băiatul va fi găsit în cele din urmă viu şi nevătămat.

UPDATE, ora 19,30 ====================

Căutările autorităţilor şi ale localnicilor au fost până la urmă încununate de succes, băieţelul a fost găsit, la lăsarea întunericului, în jurul orei 18, la o distanţă de aproximativ 3 kilometri de casă.

Powered by Jasper Roberts - Blog