Menu

Articol

Liberalii fac mişto de PSD-işti: Mitingul lor e absurd!

Autor: 

Astăzi, sâmbătă 9 iunie, dr. Jaro Marsalic - prim-vicepreşedinte al Filialei Judeţene, Dănuţ Florea - consilier municipal Reşiţa şi Viorel Başag - preşedintele Organizaţiei Judeţene a Oamenilor de Afaceri Liberali, au susţinut o conferinţă de presă la sediul PNL din Reşiţa

Principala temă a fost legată de mitigul organizat de PSD la Bucureşti. „Marele Miting de la Bucuresti", cum îl persiflează liberalii.

După conferinţă, dr. Jaro Marsalic a făcut următoarea declaraţie de presă: :

„Manifestarea pusă la cale azi de PSD este absurdă, fără precedent în democrațiile europene: reprezentanții Puterii să protesteze în susținerea Puterii.  

În fapt, este un miting pentru promovarea imposturii, incompetenței, chiar la vârful Guvernului.

Este o manifestare pentru sprijinirea unei rețete de guvernare falimentare a cărei efecte a nenorocit milioane de români, prin creșterea prețurilor, prin majorarea substanțială ratelor, prin frânarea dezvoltării economice în mediul privat și implicit prin frânarea creșterilor salariale.

Ne întrebăm, retoric, dacă la Mitingul de susținere a lui Dragnea și Dăncilă vor participa din Caraș-Severin cei ce acum un an au participat la Mitingul de la Caransebeș de susținere a fostului premier Sorin Grindeanu! Oricum, costurile deplasării la București sunt incomparabil mai mari cu cele ale deplasării la Caransebeș! Cine le suportă ?

Avem informații din primării și instituții publice că oamenii sunt constrânși să meargă la București „pentru a ieși la numărătoare ”. Dar chiar și unii dintre primarii PSD sunt nemulțumiți că sunt și ei constrânşi să constrângă pe alții. Nemulțumiți pentru cheltuielile pe care trebuie să le suporte... Respectăm dreptul acestora de a-și păstra anonimatul, cunoscut fiind faptul că în PSD libertatea de exprimare se pedepsește”, a precizat liberalul Jaro Marşalic.

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog