Menu

Articol

Lucrătorii DGA au reţinut un asistent medical şi o angajată a unei firme de servicii funerare!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș Severin au emis, în cursul zilei de ieri, mandate de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore pe numele a doi inculpații: un asistent medical în cadrul Secției de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița şi angajata unei firme.

Asistentul a fost reţinut de lucrătorii DGA pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată, 136 de acte materiale, iar femeia, salariată a unei societăți comerciale  care are ca principal obiect de activitate servicii funerare, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la infracţiunea de dare și luare de mită în formă continuată, tot 136 de acte materiale.

„S-a reținut faptul că, în cursul anului 2018, inculpatul în calitatea sa de asistent medical al Secției de Anatomie Patologică, a primit de la reprezentanții societății comerciale, prin intermediul inculpatei, periodic, sume de bani cuprinse între 300 lei și 2.700 lei, în legătură cu atribuțiile de serviciu, respectiv activități de restaurare a cadavrelor la care era obligat conform legii. Suma totală primită de inculpat în scopul arătat mai sus este de 40.800 lei”, se arată în comunicatul Parchetului.

În cursul zilei de astăzi procurorul de caz va decide asupra propunerii de arestare preventivă.

Powered by Jasper Roberts - Blog