Menu

Articol

Luminiţa Jivan a fost aleasă preşedinta OFSD Caraş-Severin

Liminiţa Jivan, deputat de Caraş-Severin, a fost aleasă, ieri, 18 noiembrie, preşedintă a Organizației Femeilor Social-Democrate din  Caraș-Severin. Conferinţa Judeţeană de alegeri a Organizației Femeilor Social-Democrate din  Caraș-Severin, s-a întrunit, la Băile Herculane, în Sala de  conferințe a hotelului Diana, în prezenţa a 120 de femei social-democrate din judeţ.

Luminiţa Jivan a fost preşedinte interimar al OFSD Caraş-Severin, de aproximativ un an, după ce fosta preşedintă, Tudoriţa Nicula, s-a transferat la PNL şi este, în prezent, preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale Caraş-Severin.

„Ca şi femei, ne dorim o schimbare în bine!”

După conferinţă, Luminiţa Jivan ne-a declarat:

„A fost o conferinţă reuşită. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi îi sunt recunoascătoare pentru că astăzi a fost o zi extraordinară pentru noi, ca şi femei, pentru noi, ca şi organizaţie. Avem, într-adevăr, o nouă echipă, însă nu chiar atît de nouă, pe cât şi doamne cu ezperienţă din echipa anterioară. OFSD,… de fapt, PSD şi OFSD nu înseamnă doar campanie electorală, nu înseamnă doar voturi, nu înseamnă doar o vânătoare după voturi! Înseamnă multă muncă, înseamnă o echipă care a ştiut întotdeauna să lupte pentru ceea ce îşi doresc femeile, pentru ceea ce îşi doresc semenii noştri! Ca şi femei, suntem destul de competitive în acest sens, aşa că ne dorim foarte mult o schimbare în bine, o schimbare cât se poate de vizibilă! Să fim acolo, să fim prezente, să fim lângă semenii noştri şi să aducem o schimbare importantă, în pozitiv, în ceea ce înseamnă judeţul Caraş-Severin, semenii noştri din judeţul Caraş-Severin, femeile din judeţul Caraş-Severin. Organizaţia de femei pot să spun că sunt mândră că a dat foarte multe deconcentrate. În acest mandat, aproape jumătate din deconcentratele din judeţul Caraş-Severin sunt conduse de femei care sunt date de organizaţia OFSD!”

Preşedinta OFSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, le va avea în echipa de conducere pe Elena Borchescu – prim-vicepreşedintă, Solomia Andreş şi Cristina Bacer – vicepeşedinte, precum şi pe toate preşedintele organizaţiilor de femei social-democrate din localităţile judeţului, pe primăriţele şi viceprimăriţele social-democrate din Caraş-Severin.

Printre invitaţi la conferinţă s-au aflat. președinta  OFSD România -Viorica Dăncilă,  secretar general al OFSD - Maria Lazăr, vicepreședintele Camerei Deputaților - Florin Iordache, mai multe deputate și președinte ale organizațiilor de femei din țară.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog