Menu

Articol

Mai bine mai târziu decât niciodată. Se finanţează lucrările la grădiniţa din Moroasa

Veste bună pentru părinţii care locuiesc în cartierele reşiţene Lunca Pomostului şi Moroasa. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a dat undă verde finanţării lucrărilor de la grădiniţa cu program normal, prelungit şi creşă situată în apropierea fostului Teatru de vară.

Prin contractul încheiat săptămâna aceasta şi semnat de viceprim-ministru, ministru al M.D.R.A.P., Paul Stănescu, şi primarul Reşiţei, Ioan Popa, din bugetul ministerului a fost alocată suma de 10.090.263 de lei pentru realizarea investiţiei respective.

Practic, este vorba de continuarea lucrărilor la grădiniţa din Moroasa, lucrări începute cu mai bine de zece ani în urmă, pe când prim-ministru era Călin Popescu Tăriceanu, şi întrerupte, din lipsă de finanţare, în guvernarea Boc.

De remarcat faptul că este cea de-a doua finanţare importantă pe care o obţine într-o săptămână Primăria Reşiţa, prima fiind cea privitoare la reabilitarea energetică a clădirii Colegiului Naţional „Traian Lalescu”, în valoare de două milioane de euro, iar primarul Popa spune că acesta a fost doar începutul atragerii de fonduri pentru obiectivele majore din municipiu.

Powered by Jasper Roberts - Blog