Menu

Articol

0 Comentariu

Mai multe zone din Caransebeş rămân joi fără apă potabilă

La solicitarea SC Hidroconstrucţia SA, în vederea obturării conductei vechi de distribuție și trecerea utilizatorilor pe noua rețea de distribuție, de pe Calea Severinului, din Caransebeş se va opri furnizarea apei potabile în data de:  21 decembrie, între orele 9 – 12.

Vor fi afectate: Calea Severinului, Splai Sebeș, Cartier Balta Sărată, străzile N. Titulescu, Cernei, Carbonifera Veche, Nedeea, Zlagnei, Parâng, Pajiștei, Dumbravei, Luncii și Zăvoiului.

Consumatorii sunt rugaţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile  până la limpezirea ei completă.

Dacă situaţia persistă, aceştia pot contacta SC Aquacaraș SA  - Exploatarea Caransebeș la numărul de telefon 0255-516321, urmând ca personalul din societatea să intervină în cel mai scurt  timp posibil.                                                    

Conducerea SC Aquacaraş SA mulţumeşte cetăţenilor din aceste zone pentru înţelegere.

Powered by Jasper Roberts - Blog