Menu

Articol

Mâine, la Reşiţa se desfăşoară Crosul Naţional „Ziua Olimpică”

 

Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin Academia Olimpica Română, organizează în această perioada, până în 23 iunie, o serie de activități sportive, educative și culturale reunite sub titulatura „Luna Olimpică“.

Joi, 7 iunie, de la ora 10, în Reşiţa se va desfăşura Crosul Naţional „Ziua Olimpică” ediţia a XIV-a,  o acţiune organizată de către Comitetul Olimpic şi Sportiv Român în colaborare cu Academia Olimpică Română - Filiala Caraş-Severin. Parteneri sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin, Primăria Municipiului Reşiţa, Universitatea Eftimie Murgu Reșița şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Caraş-Severin.

Iubitorii de sport, de toate vârstele, sunt asteptaţi la start, pe traseul Subtraversarea  Staţia Peco Mol de la intrare în Câlnic – Strada Republicii – Parcul Tricolorului. Până astăzi şi-au anunţat prezenţa peste 1.000 de participanţi. Starturile vor fi pe categorii de vârstă, atât la băieţi cât şi la fete, începând cu ora 10.00 după cum urmează:

Start I – clasele IX-XII-OPEN (adunarea la Stația MOL PECO Câlnic- ora 9,30)

Start II – clasele V-VIII (adunarea la parcarea Kauffland - ora 9,30)

Start III– clasele II-IV (adunarea la Moto Velo - ora 9,30)

Participarea se va face individual şi pot participa elevi legitimaţi şi nelegitimaţi din întreg judeţul Caraş-Severin. Elevii vor fi însoţiţi de cadre didactice din partea şcolilor şi vor fi echipaţi corespunzător pentru cros. Se va întocmi un clasament individual pentru acordarea de diplome la primii 10 clasaţi pe categorii de vârstă: ciclul primar, gimnazial şi liceal + studenţi, dar şi tricouri la  participanţi. Înscrierea se va face la locurile de start cu 30 de minute înaintea startului, pe baza unui tabel nominal din partea unităţilor de  învăţământ.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog