Menu

Articol

Marcel Vela: „Criza arată, încă o dată, nu puterea unui virus, ci slăbiciunea unui guvern“

Marcel Vela

Senatorul PNL de Caraş-Severin, Marcel Vela, a reacţionat prompt la anunţul făcut de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, referitor la epidemia de gripă şi îşi menţine convingerea că Guvernul Dăncilă a dat dovadă de slăbiciune gestionarea situaţiei.

„Așa cum estimam săptămâna trecută, astăzi Guvernul a declarat epidemie de gripă în toată România.

Pe lângă copii afectați în mod dramatic în toate județele, s-au înregistrat și la adulți 54 de decese, 7 compatrioți murind doar în ultimele două zile.

Facem un apel la Dumneavoastră ca să solicitați cât mai urgent medicilor de familie vaccinul antigripal, la care aveți dreptul în mod gratuit.

Din cauza proastelor estimări ale Ministerului Sănătății, s-au achiziționat la nivelul întregii țări doar 1.300.00 de doze de vaccin.

Acum, în «înțelepciunea» lor managerială, în loc să importe urgent vaccinul direct din UE cu o aeronavă militară, guvernanții au ridicat toate dozele din depozite la Ministerul Sănătății, lăsând farmaciile fară posibilități imediate de aprovizionare“, mărturiseşte senatorul într-o postare pe Facebook.

Iar concluzia la care a ajuns Marcel Vela e că „Din păcate, această criză arată încă o dată...nu puterea unui virus ci slăbiciunea unui guvern!“

Powered by Jasper Roberts - Blog