Menu

Articol

0 Comentariu

Marian Apostol, reales preşedinte la sindicat şi director la Casa de Cultură din Reşiţa

Marian Apostol a fost reales în unanimitate, astăzi, în funcţia de preşedinte la Organizaţiei Sindicale Cartel ALFA Filiala Caraş-Severin, de către Adunarea Generală a organizaţiei teritoriale, adunare de alegeri desfăşurată la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa, în prezenţa a aproximativ 100 de delegaţi din întreg judeţul. Tot pentru un mandat de 4 ani, Adunarea Generală a ales şi Biroul Executiv al Filialei Cartel ALFA Caraş-Severin, care îi cuprinde pe preşedintele Marian Apostol, 5 vicepreşedinţi şi un secretar. Cei 5 vicepreşedinţi aleşi sunt: Mariana Zvarici, de la învăţământ, Luigi Mitroi, de la automotive, Paul Rezeanu, de la poliţie, Liviu Gârtoi, de la Primăria Reşiţa şi Sorin Borugă, de la Consind. Secretarul filialei a fost ales Cristan Rudolf, de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa.

În funcţii de conducere au mai fost aleşi: Petronela Comora – preşedintă a comisiei de femei, şi Laurenţiu Cheţan – preşedinte al comisiei de tineret.

A fost aleasă şi comisia de cenzori, alcătuită din: Ionel Franţ, Doina Pătraşcu şi Lia Vernicu.

În cadrul Adunării Generale, lui Marian Apostol i s-a încredinţat şi mandatul de a conduce în continuare Casa de Cultură a Sindicatelor.

„Am discutat pe faţă, fără niciun fel de problemă, s-a spus cum stau lucrurile şi s-a cerut un mandat din partea organizaţiei Cartel ALFA dacă pot să mă ocup în continuare de administrarea Casei de Cultură, sau nu. Mandatul a fost dat prin vot. În unanimitate cei prezenţi aici au fost de acord ca eu să mă ocup în continuare de administrarea Casei de Cultură, aşa că toate discuţiile pe această temă, de acum încolo sunt false”, a spus Marian Apostol.

La Adunarea Generală de Alegeri a fost prezent secretarul general al Confederaţiei Naţionale Sindicale Cartel ALFA, Petru Dandea. Secretarul general Petru Dandea, printre altele, şi-a exprimat cu vehemenţă nemulţumirea faţă de legislaţia muncii, care trebuie imperativ schimbată, fiindcă împiedică negocierea contractelor colective de muncă, descurajând în acelaşi timp funcţionarea sindicatelor.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog