Menu

Articol

Marţi 13. Pompierii marchează Ziua Informării Preventive

În fiecare marţi 13, indiferent de luna anului, pompierii încearcă să demonteze superstiţiile cărăşenilor. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a inițiat o campanie cu scopul de a demonstra că lipsa educației preventive este cea care poate conduce la evenimente nefericite și că nu aduc ghinion superstițiile legate de ziua de marți 13 în sine.

„Pentru marcarea acestui moment, astăzi, 13 martie, în intervalul orar 9.00-12.00,  cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al Judeţului Caraş-Severin organizează, împreună cu membrii serviciilor voluntare pentru situații de urgență, puncte mobile de informare preventivă în localitățile Reșița, Caransebeș, Oțelu Roșu, Copăcele, Constantin Daicoviciu, Sacu și Glimboca”, spune Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Totodată, în cursul zilei de astăzi vor fi instruiți membrii Serviciului Privat pentru Situații de Urgență ”Massiv Forest Buchin”, având în vedere faptul că în cazul producerii unei situaţii de urgenţă fiecare secundă contează, iar o reacție promptă și eficientă poate salva vieți.

Powered by Jasper Roberts - Blog