Menu

Articol

Mesaj liberal: suntem o echipă, suntem puternici. Cine să-i mai înţeleagă?

Prezenţă surprinzătoare la şedinţa Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Spre sfârşitul şedinţei, în sală şi-au făcut apariţia senatorul Marcel Vela, care este şi preşedintele PNL Caraş-Severin, flancat de primarul şi viceprimarul Reşiţei, liberalii Ioan Popa şi Adrian Dacica. La sfârşitul şedinţei, cei trei s-au ridicat de pe scaune, s-au salutat cu camarazii liberali şi au plecat fără să facă vreo declaraţie de presă, doar că mesajul pe care au vrut să-l transmită a fost unul clar: vrem să arătăm că suntem o echipă şi că PNL este un partid puternic.

Pe de altă parte, impresia celor prezenţi a fost că liderii liberali încearcă să dreagă busuiocul după cele întâmplate în ultima lună, începând cu debarcarea lui Felix Borcean de la conducerea PNL Caransebeş, continuând cu demisiile din Biroul Politic Judeţean a lui Ioan Popa şi Adrian Dacica şi terminând cu declaraţiile recente ale lui Popa, vizavi de modul în care este condusă organizaţia judeţeană şi de felul în care Borcean a fost dat la o parte din funcţiile de partid, precum şi de atacurile lui Adrian Torma la adresa liderului PNL Caraş-Severin, primarul din Moldova Nouă apărând într-o fotografie alături de lidera PSD Luminiţa Jivan.

Cât de valabil este mesajul transmis astăzi şi cât de puternic este PNL în Caraş-Severin, vom vedea în această primăvară, la alegerile europarlamentare.

Powered by Jasper Roberts - Blog