Menu

Articol

Mihaela Popovici, contestată la concursul de manager la spitalul din Caransebeş (UPDATE)

Mihaela Popovici

Concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş este programt să se desfăşoare astăzi, în organizarea primăriei locale. Mult timp s-a crezut că va exista un singur candidat, managerul interimar, Mihaela Popovici, dar în final pentru concurs s-a înscris şi Daniela Popescu, fost director al Direcţiei Judeţene de Ambulanţă.

Pentru că, în urmă cu puţin timp Mihaela Popovici a demisionat din PSD, partid în care de-a lungul anilor a ocupat funcţii de conducere, înscriindu-se în PNL, au existat voci care susţineau că aceasta n-a făcut altceva decât să-şi asigure sprijinul liberalilor în obţinerea postului, în condiţiile în care aceştia conduc primăria locală, cea care administrează spitalul şi organizează concursul de astăzi.

Colac peste pupăză, Daniela Popescu contestă participarea la concurs a Mihaelei Popovici pe considerentele că aceasta nu a făcut dovada absolvirii unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al ministrului Sănătății, ori dovada absolvirii unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată, potrivit legii.

Din informaţiile noastre, comisia de evaluare a contestaţiilor a respins plângerea Danielei Popescu. Suntem curioşi să vedem care va fi reacţia acesteia în cazul în care concursul va fi câştigat de Mihaela Popovici.

UPDATE, ora 15,15 ==============

Surprinzător sau nu, Daniela Popescu nu s-a mai prezentat la concurs, situaţie în care Mihaela Popovici a câştigat concursul şi postul de manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş.

Powered by Jasper Roberts - Blog