Menu

Articol

Mihaela Popovici, unul dintre copiii de suflet ai lui Ion Mocioalcă, a trecut la PNL

Mihaela Popovici

Începând de astăzi, marţi, 27 februarie, zi cu trei ceasuri rele pentru unii, Mihaela Popovici, managerul interimar al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş, a renunţat la ideologia social-democrată de stânga, pentru a se dedica valorilor liberalismului românesc. Anunţul a fost făcut astăzi, într-o conferinţă de presă, de primarul Caransebeşului, Felix Borcean, care, din câte se pare, are un mare merit în aducerea pesedistei în organizaţia pe care o conduce.

Surpriza este cu atât mai mare cu cât Mihaela Popovici a intrat  în PSD la vârsta de 16 ani, conducea Organizaţia de Tineret a PSD Caraş-Severin şi îşi idolatriza şeful de partid, Ion Mocioalcă.

Întrebat dacă a curtat-o în această privinţă, Felix Borcean, care este preşedinte al PNL Caransebeş, a declarat: „Nu pot spune că s-au purtat negocieri. Sunt cinci luni de când e manager interimar, a primit o susținere constantă, anturajul din spital a fost unul care i-a dat acest imbold și nu mai pun la socoteală acea intervenție din Senat a domnului senator Marcel Vela. Poate că și asta a avut darul să o convingă. Nu a avut sprijin din partea propriului partid la acea vreme prin voturile pe care ar fi trebuit să le primească acel proiect”.

Modest până la o limită, Felix Borcean a recunoscut că are şi el un merit în aducerea Mihaelei Popovici în PNL: „Eu am făcut primul pas atunci când am numit-o managerul interimar. A existat multă circumspecţie în acel moment, s-au făcut tot felul de comentarii. E un pas firesc făcut de ea sau nefiresc dacă ţinem seama de faptul că vine dintr-un partid aflat la guvernare”.

Mihaela Popovici a fost consilier local, apoi judeţean, pe listele PSD, conducea, până azi, Organizaţia de Tineret a PSD, iar în 25 martie este aştepată la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş.

Powered by Jasper Roberts - Blog