Menu

Articol

0 Comentariu

Mihai Bona pierde disputa în instanță cu UNPR

Mihai Bona

Tribunalul Caraş-Severin s-a pronunțat săptămâna trecută în dosarul în care fostul consilier județean și vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Mihai Bona, s-a îndreptat în instanță împotriva Uniunii Naționale pentru Progresul României, Filiala Caraș-Severin din care a făcut și el parte. Instanța i-a respins acțiunea formulată, prin care încerca să-și redobândească calitatea de consilier județean.

Anul trecut, în ședința de alegere a președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Mihai Bona a votat alături de PSD, ignorând înțelegerea prealabilă cu șeful său de partid de la acea vreme, Ion Tabugan, de a merge alături de candidatul PNL. Lucru pe care Tabugan nu i l-a iertat niciodată. Practic, prin gestul său, Mihai Bona a înclinat balanța în favoarea candidatului PSD, Silviu Hurduzeu, care a și ieșit președinte al Consiliului județean.

Chiar dacă între timp a fost ales vicepreședinte al forurului județean, drept răsplată pentru gestul său, UNPR Caraș-Severin i-a retras sprijinul politic, lucru pe care l-a contestat și după ce a părăsit Consiliul județean.

Decizia instanței Tribunalului Caraș-Severin nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog