Menu

Articol

Mihai Stepanescu a fost reintegrat la „păduri”

Mihai Stepanescu

Fostul primar al Reşiţei, Mihai Stepanescu, alintat şi cu supranumele „Pădurarul”, a fost reintegrat, începând de astăzi, la Direcţia Silvică a judeţului Caraş-Severin. Mihai Stepanescu a demisionat din funcţia de primar, în 23 noiembrie 2015, în urma acuzaţiilor de corupţie, pentru care este judecat.

Pâna la momentul în care a fost ales primar, în anul 2008, Mihai Stepanescu a fost şeful Ocolului Silvic Reşiţa, din cadrul Direcţiei Silvice Caraş-Severin. Când a devenit primar, contractul lui Mihai Stepanescu a fost suspendat, iar acum, fiind fără contract de muncă, la cererea sa, a fost aprobată reintegrarea la Direcţia Silvică, de data aceasta în cadrul Ocolului Silvic Bocşa. Având în vedere gravitatea faptelor de care este acuzat, Stepanescu nu a fost pus pe vreo funcţie de conducere la Ocolul Silvic Bocşa.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Silvice Caraş-Severin, Dan Cîmpan a anunţat: „La solicitarea d-lui inginer Mihai Stepanescu, care a fost angajatul Direcţiei Silvice Caraş-Severin până în anul 2008, moment la care s-a dispus suspendarea contractului de muncă pe durata exercitării mandatului de primar, s-a emis decizia în baza căreia, începând cu data de 4 aprilie 2016, acesta îşi reia activitatea în cadrul Direcţiei Silvice”.

Conform calendarului procesului în care este judecat Mihai Stepanescu, Tribunalul Caraş-Severin ar putea să dea sentinţa în acest proces în cursul acestei săptămâni.

Powered by Jasper Roberts - Blog