Menu

Articol

Ministrul Daea, pentru a doua oară la Târgul de Primăvară de la Răcăşdia

Aşa cum ne-am obișnuit, ultima duminică din luna martie este dedicată agricultorilor şi crescătorilor de animale din Răcăşdia şi împrejurimi. Cel mai mare eveniment de acest gen din zonă, s-a bucurat şi de vizita ministrului agriculturii, Petre Daea. Acesta este la cea de a doua vizită în Caraş-Severin.

Ministrul a ajus în Răcăşdia încă de la primele ore ale dimineţii, fiind printre primii vizitatori ai târgului. A stat de vorbă cu fiecare în parte, chiar a şi gustat din bunăţi cu specific şi a dat chiar şi lămuriri celor care i-au cerut ajutorul. „Sunt încântat că am ajuns din nou aici. Este o ocazie bună pentru toţi agricultorii să participe la un astfel de eveniment, iar lucrurile se îndreptă spre o direcţie foarte bună”, a spus ministrul Daea.

Edilii comunei au fost felicitaţi şi de reprezentanţii judeţului, Silviu Hurduzeu şi Matei Lupu fiind şi ei prezenţi la Răcăşdia. De asemenea, târgul a fost vizitat şi de directori ai Direcţiei Agricole, Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură şi Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Nu a putut să lipsească nici profesorul Valeriu Tabără, fostul ministru al agriculturii, cel care are o relaţie strânsă cu edilii comunei.

De la an, la an, târgul are tot mai mulţi vizitatori, iar varietatea produselor este tot mai mare. Importatnt este faptul că fiecare a plecat cu plasele pline, iar toate cele necesare pentru începerea campaniei de primăvară au fost cumpărate. La finalul acestei zile, posesorii celor mai frumoase exemplare de animale vor fi premiate de către autorităţi.

Powered by Jasper Roberts - Blog