Menu

Articol

0 Comentariu

Moş Crăciun a venit şi în Valea Domanului din Reşiţa

Și lui Moș Crăciun îi place fotbalul. A dovedit-o ieri când, pe un frig pătrunzător, Moșul (fără burtă  și tras ca prin inel, a părut mai degrabă copilul sau nepotul acestuia) a aterizat pe terenul sintetic din Valea Domanului, unde a fost așteptat de peste 150 de copii și juniori legitimați cu toții la Clubul Sportiv Municipal Școlar. Cei mai mici, de 6-7 ani, au venit de mână cu părinții ori bunicii.

Bucuria viitorilor (mari) fotbaliști a fost cu atât mai mare cu cât ajutoarele Moșului s-au dovedit a fi fotbaliștii de la echipa care evoluează în  Liga a III-a, și pe care îi au ca model pe terenul de joc. Micii fotbaliști au avut dezlegare de la antrenorii lor la dulciurile pe care Moș Crăciun le-a adus în sacul lui din poveste.

„După un an calendaristic și fotbalistic foarte greu pentru CSM Școlar Reșița, a venit și Moș Crăciun pentru toate grupele de copii și juniori. Vreau să-i felicit pe antrenori, copii și juniori pentru rezultatele obținute și pentru munca depusă în acest an competițional. Le doresc multă baftă în anul 2017 și sunt convins că rezultatele centrului de copii și juniori vor fi mult mai bune decât în anul 2016”, a mărturisit Viorel Lolea, președintele CSM Școlar.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog