Menu

Articol

3 Comentarii

Mocioalcă recunoaște: „PSD e partid mare, nu am cum să-i mulțumesc pe toți“

Președintele PSD Caraș-Severin a reluat tema ultimelor săptămâni legate de nemulțumirile Tudoriței Nicula, președinta OFD, legate de neincluderea acesteia pe listele cu candidații pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. În opinia sa, presa greșeste când  dă amploare unui astfel de subiect pentru că a fi nemulțumit, nu înseamnă neaparat scandal.

Mocioalcă spune că de fiecare dată a existat un motiv bine întemeiat care a dus la astfel de nemulțumiri. El a dat exemplul fostului președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, care va candida ca și independent, întrucât PSD nu l-a propus pentru Parlament din cauza unei condamnări de 4 luni cu închisoarea, rămasă definitivă.

„Cum rezolvam noi problema pe care o are colega noastră Tudorița Nicula, dacă mergeam la BEJ cu ea atât timp cât există conflictul cu Agenția Națională de Integritate? N-aş fi vrut să discut acest lucru în faţa presei, l-am discutat în partid. Sigur că e cineva nemulţumit, pentru că avem aproape 12.000 de membri în Caraș-Severin şi nu am cum să-i mulţumesc pe toţi. Dar asta nu înseamnă scandal. Iată-l pe Ion (Ioan Benga – n.r.) pe locul doi la Senat şi-l vedeţi certându-se cu cei de pe locurile eligibile? Nu. Am explicat domnului preşedinte Dragnea că, după o întreagă activitate politică, domnul Spânu merită un loc eligibil la Deputați, îmbinând tinereţea şi puterea de convingere Luminiței Jivan, asupra primarilor pentru a-i face să tragă mai tare în această campanie pentru a scoate trei deputați“, a spus Ion Mocioalcă, încercând să risipească temerile legate de un scandal în PSD Caraș-Severin.

Comentarii


Fatal error: Cannot redeclare p34615() (previously declared in /home/argument/public_html/modules/comment/comment.tpl.php:1) in /home/argument/public_html/modules/comment/comment.tpl.php on line 1