Menu

Articol

Mocioalcă aşteaptă toamna liniştit! Ministrul Fifor l-a felicitat într-o şedinţă de vară!

Preşedintele Organizaţiei PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, şi-a început discursul introductiv, la conferinţa de presă organizată, astăzi, la Reşiţa, cu ocazia vizitei ministrului Mihai Fifor, cu o şaradă. După ce l-a prezentat pe Mihai Fifor, care este ministrul economiei, dar este şi preşedintele Consiliului Naţional PSD, Ion Mocioalcă a lansat o ghicitoare, pentru iniţiaţi, din care aceştia puteau să dibuiască răspunsul, nu atât din cuvinte, cât din tonul relaxat, amuzat şi ironic al preşedintelui Organizaţiei PSD Caraş-Severin. A spus că demiterea sa a fost anunţată de „o parte a presei”, el o aşteaptă în continuare, dar, nu ştie ce se va întâmpla, oare, va fi sau nu va fi demis?

„Eu aştept să fiu demis, aşa cum a anunţat o parte a presei!...”

„Concluziile acestei vizite, atât politice, cât şi economice, vi le va exprima domnul preşedinte, domnul ministru Mihai Fifor, eu aşteptând, doar, decizia conducerii partidului, aceea de demitere din funcţia de preşedinte, aşa cum o parte a presei prezente aici de faţă o anunţa acum multe săptămâni, de la moţiunea de cenzură. Da, ştiţi că eu am avut o altă poziţie, explicată într-un fel presei... Atât cât stau eu de vorbă cu presa, că nu sunt eu, aşa, prea vorbăreţ,... cu presa.”, a spus Ion Mocioalcă.   

Felicitări pentru Mocioalcă! Rezultatele sunt foarte bune!

Răspunsul liderului PSD, ministrul Mihai Fifor, a venit tot relaxat şi amuzat, ca într-o conferinţă de presă de vară.

„Trebuie să-l dezamăgesc pe domnul preşedinte Mocioalcă. Nu ştiu ce aşteaptă domnia sa, dar, înţeleg că tot aşteaptă ceva şi nu mai vine! Eu zic să înceteze cu aşteptarea, pentru că aşteaptă degeaba, nimeni nu şi-a propus să schimbe pe cineva la Caraş. Eu îl găsesc aici viu şi nevătămat pe domnul preşedinte Mocioalcă şi conducându-şi organizaţia în parametri normali, o organizaţie care a arătat în cele două tururi de alegeri de anul trecut că ştie să se bată şi obţine rezultate foarte, foarte, bune, în bătălia politică. Eu cred că au fost, poate, cele mai bune rezultate pe care Organizaţia PSD Caraş-Severin le-a obţinut în ultimii ani. Şi pentru aceasta ţin să-l felicit pe domnul preşedinte Mocioalcă şi pe colegii parlamentari, dar şi pe colegii primari, pe care i-am întâlnit, astăzi, într-o şedinţă rapidă de partid,... aşa, o şedinţă de vară, să zicem”, a afirmat preşedintele Consiliului Naţional PSD, Mihai Fifor, dezminţind orice zvon cu privire la pedepsirea lui Ion Mocioalcă şi a organizaţiei PSD Caraş-Severin pentru că l-au susţinut pe premierul Sorin Grindeanu cu prilejul moţiunii de cenzură. Moţiune prin care Grindeanu a  fost demis.

Powered by Jasper Roberts - Blog