Menu

Articol

Mocioalcă ripostează: „Aducem bani în Caraş! Ne fac comunişti cei care n-au făcut nimic pentru judeţ!”

Judeţul Caraş-Severin este pe locul doi pe ţară în ceea ce priveşte proiectele depuse şi acceptate în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, finanţat prin Ministerul Dezvoltării Regionale Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, a declarat ieri, la Reşiţa, deputatul Ion Mocioalcă.

„Judeţul Caraş-Severin, prin Consiliul Judeţean şi prin UAT-uri (n.n. - unităţi administrativ teritoriale), a depus proiecte în valoare de 850 de milioane de lei, proiecte care au trecut o primă fază, în sensul că ele sunt considerate complete. Suntem pe locul doi pe ţară la proiecte depuse, după Suceava, şi, sigur, depinde de seriozitatea noastră câţi bani vom trage din aceşti aproape 200 de milioane de euro!”

„Aşa că, degeaba ne fac unii comunişti! De fapt, ei vorbesc într-un pur limbaj de lemn despre politică! Dar, noi trecem peste asta, ne vedem de treaba noastră, de lucrurile serioase şi, în continuare, sperăm că o să arătăm peste 4 ani o altă faţă a Caraş-Severinului” a afirmat Ion Mocioalcă.

Apoi, preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, a mai lansat o şarjă cu adresă clară către liberalii Marcel Vela şi Felix Borcean, care au spus, recent, că PSD-ul este un partid comunist ce se opune dezvoltării judeţului.

„Nu pot să mă abţin să fac referire la aceia  care spun că PSD, urmaş al Partidului Comunist, se opune dezvoltării acestui  judeţ. Culmea, vorbesc cei care nu au făcut nimic pentru acest judeţ! Îmi pare rău pentru ei!”, a spus cu năduf şi cu ironie Ion Mocioalcă.

Powered by Jasper Roberts - Blog