Menu

Articol

Moş Crăciun i-a vizitat pe copiii Centrului "Bunavestire" Caransebeș

Jandarmii cărăşeni au împământenit tradiţia de a face acţiuni de caritate ori de câte ori au ocazia. Astăzi, copiii  Centrului „Bunavestire” din Caransebeş au fost în atenţia Inspectoratului Judeţean Caraş-Severin.

Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărăşeni spune că: „nu putem să-l înlocuim pe Moș Crăciun, dar putem face fapte bune, iar din puținul nostru să-i ajutăm pe cei mai greu încercați. Din dorința de a fi alături de copiii Centrului "Bunavestire" Caransebeș, jandarmii din localitate au fost prezenți astăzi pentru a le dărui cadouri, care să le aducă o bucurie în sufletele inocente ale acestor minunați tineri”. 

Toți cei 76 de copii au primit câte un cadou, iar ca rasplată aceștia le-au prezentat un spectacol de colinde, prietenilor jandarmi. 
„Aceste activitați care tind să devină o tradiţie la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, reprezintă pentru noi, modalitatea prin care înţelegem să fim aproape de semenii noştri şi să-i ajutăm în orice circumstanță”, a mai spus Săndulescu
 

Powered by Jasper Roberts - Blog