Menu

Articol

Moş Nicolae a venit pe patine la Caransebeş

Autor: 

Miercuri, 6 decembrie, s-a deschis, pentru a unsprezecea oară consecutiv, patinoarul artificial din Parcul „Gen. Ioan Dragalina” din Caransebeş, la eveniment fiind prezenţi numeroşi copii şi tineri, dar şi reprezentanţi ai administraţiei locale.

„Mă bucur că sunteţi atât de mulţi, că vă doriţi să patinaţi, şi sper să vă rămână vie această dorinţă, pentru a nu fi nevoiţi să abandonăm acest proiect frumos, le-a spus primarul Felix Borcean celor prezenţi, după care a patinat, preţ de minute bune, cot la cot cu tinerii. Vă recomand tuturor să veniţi cât mai des aici, să vă simţiţi bine, să mai lăsaţi deoparte telefoanele şi tabletele, şi să faceţi cât mai mult sport. Să fiţi cuminţi de sărbători, pentru a primi cât mai multe cadouri, fiindcă acesta este primul, de Moş Nicolae, pe care vi-l facem noi, pentru că astăzi accesul pe gheaţă este gratuit”.

Edilul a mai adăugat că, anul acesta, amenajarea patinoarului a fost incertă, însă în cele din urmă administraţia locală a reuşit să-l deschidă. El va funcţiona până la sfârşitul vacanţei intersemestriale de anul viitor.

Durata unei reprezentaţii este de 60 de minute, iar accesul pe gheaţă se face la aceleaşi preţuri ca şi în anii trecuţi, respectiv 5 lei biletul pentru o oră, şi tot 5 lei închirierea unei perechi de patine, aceasta putându-se face doar în baza unui act de identitate. În cazul în care grupuri organizate de copii, însoţite de cadre didactice, solicită, în scris, accesul pe gheaţă în mod gratuit, aceasta se va face numai cu acordul Serviciului Public „Piaţa Gugulanilor”, vizat de primarul municipiului, în fiecare zi între orele 10.30-11.30 şi 12-13.

Programul după care funcționează patinoarul este în intervalul orar 10.30-13 şi 16.30-21.30, între orele 13 şi 16 fiind pauză, pentru respectarea liniștii locuitorilor din zona parcului şi pentru a putea fi refăcută suprafaţa de gheaţă.

Tags: 

Powered by Jasper Roberts - Blog