Menu

Articol

0 Comentariu

Musafiri-surpriză la graniţa româno-sârbă!

Alţi 21 de cetăţeni din Orientul Mijlociu au fost reţinuţi ultimele 24 de ore de poliţiştii poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa în cooperare cu Secția 8 de Poliție Oravița. În urma acţiunilo specifice pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competență, au depistat pe direcţia localităţilor de frontieră Ticvaniu Mare, Comorâște și Mercina, la intervale diferite de timp, trei grupuri de cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării.

„Cele 21 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări, iar în urma verificărilor preliminare s-a stabilit că sunt cetățeni pakistanezi și irakieni, respectiv 16 adulți, cu vârste cuprinse între 18 şi 46 de ani și 5 minori, cu vârste între 4 și 17 ani. 

Persoanele în cauză au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei”, se precizează într-un comunicat de presă al IPF Timișoara.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun. Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentelor şi punerii în aplicare a acordului de readmisie. (Foto: Arhivă, Poliția de Frontieră)

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog