Menu

Articol

Nicolae Drăgan, liderul Sindicatului BNS, a fost numit director la Casa de Asigurări de Sănătate

Nicolae Drăgan

Surpriză mare la nivelul Casei de Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin. Începând de astăzi, 4 iulie, preşedintele Blocului Naţional Sindical, Filiala Caraş-Severin. Nicolae Drăgan este noul şef al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

Sindicalistul o înlocuieşte pe Mirela Zeman, cea care a condus CJAS, pe bază de delegaţie, din anul 2016.

Nicolae Drăgan a devenit celebru în 1994 când, din balconul Prefecturii, a condus, împreună cu alţi lideri, cel mai mare protest muncitoresc de la începutul anilor '90. A avut un aport deosebit la privatizarea fostului IJCM, devenind în timp unul dintre apropiaţii noului proprietar, Gheorghe Filipescu. Deşi numărul sindicaliştilor a scăzut constant în toţi aceşti ani, iar el risca să devină un comandant fără de soldaţi, Drăgan şi-a văzut de-ale sale, chiar şi atunci când a făcut pasul din domeniul construcţiilor de locuinţe, unde a lucrat mulţi ani, în cel al sănătăţii (CJAS), unde a lucrat fie ca şef Birou contracte, fie ca director Relaţii contractuale.

De astăzi, Nicolae Drăgan renunţă la haina de sindicalist şi la limbajul virulent şi ameninţător cu care încerca să-i intimideze pe unii, pe alţii, demonstrându-ne că atunci când vrei, poţi! Chaiar şi ca sindicalist!

Powered by Jasper Roberts - Blog